Лого на страницата Подай ръка на различните деца
Кампания за разширяване на дневен център за деца с проблеми от аутистичен спектър Дъга
За контакти:
Ани Андонова – директор на център Дъга
e-mail: ani.andonova@gmail.com


Оформление и техническа поддръжка на страниццата:
contact address
Пощата tester999@autism-duga.info е за оценка на спам активността. Моля не пращайте там писма. Писмата там няма да бъдат прочетени.

Страницата е все още сравнително нова. Датата на регистрацията може да видите на всяка WhoIs страница.

Ако ползвате https://autism-duga.info (като http, но с включено междинно кодиране), то може да проверите датата на издаване на SSL сертификата.

Много от секциите са или неактивни или водят до страници от рода на Страницата се изработва / Още не сме готови. Моля опитайте по-късно. Първо ще бъдат актуализирани страниците на български, а после и на другите езици. За момента немската версия съвсем липсва, а българската и английската са непълни.
Ако имате забележки или предложения относно страницата, моля свържете се с "Оформление и техническа поддръжка" както е описано по-горе.


Въпреки старанието страницата да бъде защитена и актуална, това не може да се гарантира в глобалната мрежа.
Регистрацията на страницата отне един ден (име и хостинг), а на SSL сетрификата още по-малко. Comodo предлагат и безплатни тестови сертификати с 90 дневна валидност.
Ползването на https://autism-duga.info не гарантира 100% вярно съдържание, но елиминира част от проблемите със сигурността и затова го препоръчваме.
Поради тези причини, препоръчваме при възникнали съмнения да се свържете с директора на центъра или координатора на инициативата.


Това, че страницата се открива трудно се дължи както на технически грешки (б.а. преди 15 години интернет беше доста различен, а и нямах дете с аутистични отклонения, и не бях "принуден" да правя страницата, когато малкия спи. Но се работи по-въпроса- да се отстранят техническите грешки), така и на факта, че страницата е нова и има малко препратки към нея (линкове, лайкове, туитове и останалите нови неща).

Ше се радваме, ако запазите адреса на страницата в браузъра си (Експлорер, Опера, Файърфокс...) и ни посетите отново след време. Целта на страницата е да стане полезна страница, която е фокусирана около набирането на средства за разширяване на център Дъга и като допълнение да бъде представяна и полезна и занимателна ифнормация за хората (основно децата) с отклонения от аутистичния спектър.

За финал- страницата не се прави от децата в центъра , а за момента от един от родителите на едно от децата. Страницата изглежда ретро, не защото няма готови платформи като Wordpres, Joomla, и т.н., а защото писането с Notepad си има своите предимства, а и така няма да се получи страница с летящи розови еднорози. Въпреки, че страница с "пастелни" цветове, пеперуди и цветенца вероятно би свършила също добра работа- някои от децата биха и се радвали.
Ако имате забележки или предложения за оформлението- пишете на дадения по-горе мейл адрес (първо трябва да наредите пъзела ;).